Kategoriler
Son Haberler
75 bin kişi iş sahibi olacak

İşsizlere müjdeli haber. Ekonomist dergisinin yaptığı araştırmaya göre, 2010 yılında 70 farklı şirket 75 bin kişiye iş imkanı sağlayacak.

108 kişilik kontenjan için 9 bin başvuru

TİGEM Ceylanpınar İşletmesine işçi alımı kapsamında, ''ilköğretim mezunu'' olma şartı aranan 108 kişilik kontenjan için 9 bin 793 kişi müracaat etti.

2 bin 500 Ziraat Mühendisi'ne iş müjdesi

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 2 bin 500 ziraat mühendisine istihdam imkanı sağlayacak kararı imzaladığını açıkladı.

Son İlanlar
Kültür ve Turizm Bakanlığı Sözleşmeli Personel alım ilanı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Merkez, Taşra Teşkilatında, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi uyarınca toplamda 128 adet Sözleşmeli Personel alınacaktır. Başvurular 5 Şubat 2010'tarihinde mesai bitimine kadar yapılabilecek.

Başbakanlık Teftiş Kurulu Müfettiş Yardımcılığı sınav ilanı

Başbakanlık Teftiş Kurulu Başkanlığı'nca Başbakanlık Müfettiş Yardımcılığı kadrolarında görevlendirilmek üzere Başbakanlık Müfettiş Yardımcılığı giriş sınavı yapılacaktır. KPSSP 40 puan türünden 85 ve üzeri puan alan adaylar arasında yapılacak başvurularda; en yüksek puan sıralamasına göre ilk 200 kişi içerisinde bulunanlar sınava katılacaktır.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel alım ilanı

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Merkez, Taşra Birimlerinde görevlendirilmek üzere ekli listede bölgesi, ili, unvanı, adedi belirtilen Sözleşmeli Personel Pozisyonlarına KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak kaydıyla ve yazılı sınav sonucuna göre sözleşmeli personel alınacaktır.



Turkcell'den 1500 gence iş imkanı


Turkcell Akademi ve İşkur, sektöre nitelikli insan gücü yetiştirmek amacıyla, yeni bir eğitim projesine başladı. Bin 500 gence, 154 saatlik perakende, hizmet ve teknoloji dersi verilecek

Turkcell'den 1500 gence iş imkanı

Turkcell Akademi ve İşkur, sektöre nitelikli insan gücü yetiştirmek amacıyla, yeni bir eğitim projesine başladı. Bin 500 gence, 154 saatlik perakende, hizmet ve teknoloji dersi verilecek

• Turkcell, iletişim ve teknoloji sektörünün gereksinim duyduğu nitelikli insan gücü yetiştirmek için harekete geçti. Turkcell Akademi, İşkur işbirliği ile yeni bir eğitim projesine başladı. Türkiye İş Kurumu (İşkur) Genel Müdürü Namık Ata ve Turkcell İş Destekten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş’ın katılımıyla, dün Ankara Rixos Otel’de gerçekleştirilen toplantıda, proje ile ilgili bilgi verildi. Proje kapsamında İstanbul, Ankara, İzmir, Erzurum ve Diyarbakır’da yaşayan, İşkur’a kayıtlı, 21-35 yaşları arasındaki adaylar arasından seçilecek kişilere eğitim verilecek. İstanbul, Ankara ve İzmir’de 500 kişiye perakende, pazarlama, satış, hizmet ve teknoloji konularında sınıf içi, e-learning ve uygulamalı olarak 154 saatlik eğitim verilecek. Erzurum ve Diyarbakır’da da bin kişiye çağrı merkezinde hizmet konusunda uzmanlaştırmak üzere eğitimler verilecek. Turkcell İş Destekten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kocabaş “Proje ile henüz iş bulamamış gençlerimizin iş bulma olanaklarını yükseltmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu. İşkur Genel Müdürü Namık Ata ise “Turkcell ile gerçekleştireceğimiz bu eğitimlerle bin 500 gencimize eğitim sağlanmış olacak” dedi.

Başvurular İşkur’a yapılacak

Meslek yüksek okulu mezunu ya da 2 yıl hizmet-satış deneyimli lise mezunu ve 21-35 yaş arasında olma şartı aranan adaylar, www.iskur.gov.tr adresine başvuru yapacaklar.

 



Yorum Ekle
Yorumunuzu ekleyin...  
Adınız Soyadınız:
Bu makale hakkındaki yorumunuz:
Anahtar Kelimeler

Turkcell'den 1500 gence iş imkanı - -



Yorumlar